Bővített Műhely: A MOL tudásmenedzsment rendszere (4 bejegyzések)

• Profile picture of Séra Eszter Séra Eszter said 9 hónap, 2 hét telt el a bejegyzés óta:

Várjuk mindazokat, akiket érdekel egy több mint tíz éve indult vállalati tudásmenedzsment rendszer felépítésének története, a projekt főbb mérföldkövei és aktuális kihívásai. A prezentáció finomhangolásához várjuk kérdéseiteket – mire vagytok kíváncsiak egy ilyen rendszerrel kapcsolatban? A kérdéseket hozzászólás formájában kérjük megfogalmazni.

• Profile picture of Ladosinszki István Ladosinszki István said 8 hónap, 4 hét telt el a bejegyzés óta:

- Mit, és hogyan mérnek, ezt hogyan építik be az ösztönzőkbe, akár alkalmazotti, akár vezetői szinten..
    - Milyen eszközökkel biztosítják, hogy a már rögzített dokumentált tudás naprakész maradjon? (Egy idő után nem csak a hasznos tudás hanem az elévült és a “szemét” is felhalmozódik.)
    - Van-e módszer, tapasztalat arra nézve hogy az 1-9-90-es arányon változtatni tudtak. (1 % publikál, 9% kommentel, 90% fogyasztó.

• Profile picture of Pécsi Ferenc Pécsi Ferenc said 8 hónap telt el a bejegyzés óta:

Nagyon érdekelt a rendezvény, de sajnos nem jutottam be, mert nem volt nálam arcképes igazolvány.
    Megértem a szigort, de azért lehettek volna rugalmasabbak is. Nagyon sajnálom, hogy lemaradtam a rendezvényről.

• Profile picture of Hajdu-Kis Diána Hajdu-Kis Diána said 7 hónap, 4 hét telt el a bejegyzés óta:

Kedves Ferenc, nagyon sajnáljuk, hogy így alakult. Tanulva a tapasztalatból következő rendezvényünk előtt kifejezetten felhívjuk erre a figyelmet, amennyiben szükség lesz személyi igazolványra a beléptetésnél. Reméljük a sokrétű dokumentáció, amit az eseményről készítünk, némileg pótolja az elmaradt részvételt.

-
-