Mindannyian tudjuk, hogy a kényelmes, hívogató légkör nagy szerepet játszik általános hangulatunkra és teljesítésünkre. De tudta, hogy egy jól megtervezett irodahelyiség nem csak a produktivitására, de hatással lehet vállalkozása sikerére is? Ha megtanulja, hogyan kell megfelelően díszíteni egy irodát, az óriási hatással lehet az Ön vállalkozására.

A legproduktívabb irodák egyensúlyban tartják az otthon kényelmét a professzionális üzleti arculattal. Vagyis egy stílusos környezetet feldobnak színekkel, élettel és inspirációkkal, ami boldog és egészséges munkakörnyezethez vezet, így a csapat tagjai élvezhetik a munkával töltött perceket.

Irodatervezési ötleteinek olyan módon kell megtestesíteniük vállalata értékeit, hogy mindenki jól érezze magát a munkahelyén, hiszen senki sem akarja, hogy az emberek rossz első benyomással menjenek be az irodába.

Sajátítsa el ezt a 4 irodadekorációs ötletet, és dobja fel irodáját olyan elemekkel, amelyek segítenek abban, hogy Ön és csapata produktívan, inspiráltan és motiváltan töltik a nap nagy részét.

Itt az ideje, hogy felfrissítse irodáját!

HASZNÁLJA A MÁRKA SZÍNEIT.

Amikor színsémát választ a helyiséghez, vegye figyelembe a márka színeit, így az irodája valóban egységes stílust képvisel, amely tükrözi Ön és vállalkozása lényegét.

 Ha a márkáját beépíti az iroda kialakításába, az alkalmazottak erősebb kapcsolatot érezhetnek az üzlettel, és hajlamosabbak lesznek a pozitív cégimázst előmozdítani. A megfelelő színek erőteljes pszichológiai hatással lehetnek az emberekre, és befolyásolhatják a munkához való hozzáállásukat.

WHITEBOARDOT MINDENHOVÁ!

Az irodában elhelyezett whiteboardok nem csak a teendők ellenőrzésére vagy prezentációk segítésére alkalmasak. Ötletelhetünk rajtuk, szabaddá engedhetjük kreatív énünket vagy elrejthetünk rajta egy pozitív üzenetet kollégáink számára. Mindezek mellett kreatív és izgalmas megjelenést kölcsönöz a helyiségnek, így bátran helyezzen el különböző közösségi helyekre is, mint például a konyha vagy a beszélgető sarok.

SZÍNKÓDOLJA AZ IRODAI KELLÉKEKET

A megfelelő ceruzatartók és tűzőkapcsok segítik, hogy a munkaasztal rendezett maradjon, de ez nem minden! Ha a megfelelő színű rendszerezőkkel tartjuk fel a rendet azzal elősegíthetjük a munkafolyamatokat, mivel egyes színek, mint például a lila, bizonyítottan javítják a kritikus gondolkodási készségeket.

A színek nagymértékben befolyásolhatják produktívitást. Tudományos kutatások kimutatták, hogy a kék színek befolyásolják az elmét, a piros a testet, a sárga az érzelmeket, a zöld pedig az „egyensúlyt”. Ezeknek a színeknek a kombinálásával nagyban befolyásolhatja munkaviselkedését. A kék és piros árnyalatok beindítják az agy szinapszisait, miközben tudati és testi élményt hoznak létre.

Ha a Google „legproduktívabb szín” kifejezésre rákeres, sok olyan eredményt talál, amely azt sugallja, hogy a válasz a kék. Ha egész nap leterhelő agyi munkát végez, a szakértők azt javasolják, hogy fessük át a megfelelő kék színárnyalatra az irodát, és fűszerezzük meg egy kevés narancssárga kiegészítőkkel.

VÁLASSZA EL A TEREKET

A nyitott irodai környezet többet kínál a modern munkaterület megjelenésénél. A falak lebontása fokozza a kommunikációt és az együttműködést a csapattagok között, így az egész munkaterület szinergikus érzést kelt. Így a csapattagok alkalmasabbnak érzik magukat a beszélgetésekre, mert a légkör barátságos és kötetlen. Azonban megteremthetjük a kollégák személyes tereit, néhány térelválasztó tábla segítségével. Ezeket az elválasztókat kombinálhatjuk különböző színekben, és a munkatárs is személyesebbé teheti munkakörnyezetét néhány otthonról hozott személyes üzenettel vagy fényképekkel.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Árajánlat kérés