Rólunk

A PoziTeam több mint 10 éve foglalkozik irodai, kereskedelmi és vendéglátóipari terek komplett bútorozásával.


A Poziteam Hungary Kft. célja az, hogy - palettája kiszélesítésével - teljeskörű szolgáltatást nyújtson Ügyfeleinek. Ennek keretein belül alapszolgáltatásként kínáljuk a helyszíni felmérést, az ajánlattételt megelőző konzultációt, tanácsadást igény esetén építész-, belsőépítész bevonásával.

Tesszük mindezt dedikált kapcsolattartó kijelölésével, aki a kezdetektől az átadásig végigkíséri a projektet, aki összefogja a munkában érintett csoportokat, irányítja a kiszállítást és az összeszerelést, mindvégig szem előtt tartva az Ügyfél igényeit. Sokéves tapasztalattal rendelkező alvállalkozói csapatunk - tervező, értékesítő, szállító és szerelő kollégáink - egymást kiegészítve segítik a teljes munkafolyamat véghezvitelét. Ennek az együttműködésnek a gyümölcse számos projektünk, melyet örömmel mutatunk be jövőbeni Ügyfeleinknek referenciaként.

PoziteamFilozófiánk


Szem előtt tartva mind az egyént, mind a vállalati célkitűzéseket, olyan munkaterek kialakítására törekszünk, amelyek funkcionálisak, komfortosak és esztétikusak.

Hisszük, hogy a professzionálisan átgondolt, megtervezett és berendezett terek pozitív élettani hatással bírnak, növelik a motivációt és a munkatársak hatékonyságát. Projektjeink során törekszünk Ügyfeleink - és igényeik - minél mélyrehatóbb megismerésére, hogy a lehető legszemélyre szabottabb MEGOLDÁST nyújthassuk számukra. Tevékenységünket a környezetvédelem legmesszemenőbb figyelembevétel folytatjuk.

PoziteamPartnereink


Gyártóinkat és szolgáltató partnereinket körültekintően választjuk ki ügyelve arra, hogy ők is a magukénak érezzék azokat az értékeket, melyekben mi is hiszünk. A legmagasabb minőséget és a környezettudatosságot tanusítványaik garantálják. Valamennyien a környezetvédelem és a fenntarthatóság elkötelezett hívei.