Hatékonyság, Precizitás és Kényelem.

Megbízható, profi csapatunk segítségével mindenre kiterjedő bútor- és anyagmozgatást, irodák teljeskörű költöztetését vállaljuk, mely szolgáltatás magában foglalja az irodai IT-eszközök illetve egyedi bútordarabok (pl. nagyméretű akvárium, páncélszekrény, stb.) biztonságos mozgatását és szállítását is.

Szolgáltatásunk alapvető részét képezi továbbá a terület előzetes felmérése, a csomagoláshoz és szállításhoz szükséges csomagolóanyagok biztosítása, a bútorok összeszerelése, átrendezése, illetve igény esetén akár azok raktározása is.

A helyszínen történő lepakolást követően a bútorokat és egyéb eszközöket a megrendelő által kijelölt helyükre tesszük, a szétszedett elemeket összeszereljük, és a tárgyakról lekerülő csomagolóanyagokat elszállítjuk.

A szállítás során kiemelt figyelmet fordítunk a bútorok épségének megóvására. A régi iroda kiürítését, illetve az új irodába való bepakolást közösen, az Önök munkatársával együtt ellenőrizzük.

 

Érdeklődjön az alábbi elérhetőségek egyikén:

tel.: +36 30 559 0042
Értékesítés és ügyvezetés

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.