Actiu Noom

A modern munkaterületeken a lehetőségek világát kínáló eszköz a bútorzat lett . A munkahelyek törekednek, hogy ne csak emberek és feladatok gyűjtőhelyévé váljanak, hanem egy olyan találkozási ponttá, ahol a kreativitás találkozik a tehetséggel. A Noom szerethető és kényelmes. Egy szék, melyben a nap bármely pontján megpihenhetünk. 

“Noom ötvözi a kézműves kárpitokat 3D mintákkal és varrási technikákkal. Máshoz nem fogható geometriai formákat alkot, a lágy háttámlától a homlokkiképzésig, mely bármely térben feltűnést kelt. Továbbá, a Noom egy technológiai ugrásnak számít a bútorok kárpitozása terén.” – nyilatkozta az Alegre Design. 

Az ebédidő és a kávészünet sok mindent rejthet magában. A mindennapi munka félbeszakítására szánt szünetben erősödhet a kollégák közötti személyes kapcsolat. Érdeklődhetnek egymás családja felől, beszélgethetnek egy jó filmről vagy akár a legújabb projekt részleteit is megvitathatják. A csapattagok kommunikációjának fejlesztése segít a fesztelen munkakörnyezet kialakításában. A Noom pedig pontosan ezekre a nyugodt percekre lett kitalálva, a jó asztaltársaságok mellé.  Az állítható magasságú asztalok szükségletté nőtték ki magukat a munka mindennapi világában, hiszen nem csak a produktivitás növelésére, de az egészségre is jó hatással vannak. A Noom 50 termékcsalád székeket és bárszékeket ugyancsak magába foglal, ezzel elősegítve a modern munkamodellek megvalósítását, mely a dolgozók együttműködésén, jólétén és fejlődésén alapul. 

LETÖLTÉSEK:

Technikai adatlap

 

Árajánlat kérés