Actiu Urban Plus

Dőlj hátra és élvezd! Az Urban univerzumot arra tervezték, hogy szétválassza a napi teendőket. Korlátozások nélkül. Az extra koncentrációt igénylőktől a kényelmet biztosítókig. Sokoldalúságának köszönhetően társ az egész nap folyamán; a legintenzívebb időszakoktól kezdve a teljes nyugalom elérkezéséig. 

“A tervezői csapat óriási hangsúlyt fektetett a formák és részletek kialakítására. Miután ez sikerült, elhatároztuk, hogy létrehozunk még egy tartalék dizájnt, saját, megkülönböztető egyéniséggel. Az univerzális felhasználás gondolata valami kozmikus dolog felé terelte elképzeléseinket – az állandó mozgásban lévő univerzumra.”, mondta Javier Cuñado.

Az Urban Plus székek a funkcionalitás, esztétika és sokoldalúság tökéletes kombinációját alkotják. Az idő csak úgy repül, ha élvezed, amit csinálsz. Ez a robosztus, áramvonalas szék könnyen alkalmazkodik az értekezletekhez, kreatív ülésekhez és a rövid szünetekhez, melyek az egészséges szokások fenntartására szolgálnak. 

Az Urban Plus felületeinek széles kínálata idealizálja a szék bármely területen való elhelyezését, akár munkáról vagy lazításról legyen szó. A dizájn a szerkezet finomságát az anyaghasználat fenntarthatóságával ötvözi, mely 85%-ban újrahasznosítható. 

Árajánlat kérés