Akaba Kabi

Kabi baszk nyelven fészket jelent. Csak üljön le erre a székre, és látni fogja, miért kapta a nevét. Ez az a hely, amely kényeztet, megvéd és jól érzi magát. Nem kell sok minden ahhoz, hogy ilyen kényelmesen érezze magát. Ez a kulcsa az apró örömöknek. És ez a Kabi kulcsa: maximális érzések minimális erőforrásokkal.

A Kabi egy komplett székcsalád, amelyet egy polipropilén héj köré terveztek. A finoman rugalmas háttámla lehetővé teszi, hogy minden felhasználó kényelmesen üljön, hogy megteremtse a fészkét, hogy otthon érezze magát. Teljes jólét időtlen arculattal, amely teljesen testre szabható szövet- vagy bőrkárpitozással. A színek testre szabhatóak az ülés, a szerkezet és a lábak.

A Kabi rendkívül sokoldalú, és jól funkcionál a legkülönbözőbb terekben és felhasználási célokra. Fészkét megtalálhatja egy étteremben vagy bárban, esetleg karfa nélküli alapszékként. Létezhet forgatható alumínium talppal vagy többrétegű fa lábakkal is, ideális irodákba vagy szállodákba. A görgőkkel ellátott vagy görgők nélküli talpak és a két magasság megsokszorozzák a felhasználási lehetőségeket.

Bár a Kabi lényege a diszkrét elegancia, színével is kitűnik. Minden térhez és minden emberhez van egy Kabi. Segítünk Önnek megalkotni a saját Kabiját; alkalmazkodunk az Ön igényeihez.

LETÖLTÉS:

Katalógus

Árajánlat kérés