Noti Sona

A Sona egy moduláris ülőbútor rendszer, melynek elemei szabadon kombinálhatók, így elhelyezése a tér méretéhez, valamint rendeltetéséhez alakítható. 

Sona alapvetően 8 bútordarabot foglal magába. A puffok, valamint a kisasztalok az ülőhelyek sorának megszakítására vagy akár az elrendezés befejező darabjaiként is használhatók. 

A kollekció megkülönböztető jegyeinek tekinthető háttámlához rögzített panelek két eltérő magasságban is kaphatók. A kiválasztott magasságtól függően elhatárolhatják egymástól a munka-és a pihenő zónákat vagy elválasztó paravánként szolgálhatnak, miközben megőrzik a kanapé vagy a fotel nyitott formáját. A háttámlák akár össze is kapcsolhatók, így ülőhelyek sora alakítható ki,mint ellentétes irányba néző szigetcsoportok. A nagy, open-space irodákban remek megoldás a csendes, pihenésre alkalmas helyek kialakítására, az asztallapokba integrált elosztóknak köszönhetően pedig elektronikai eszközök csatlakoztatására és töltésére is van lehetőség. 

A Noxi textúrák és színek széles választékának köszönhetően a tervezőknek sikerült elhatárolni és kihangsúlyozni a személyes teret, a színekkel növelve és csökkentve azokat. 

A nagy párnázott felületek, valamint a háttámlához rögzített panelek a terem akusztikájára is hatással vannak.  

A Sona középületeknek, open-space irodáknak, bevásárlóközpontoknak, egészségügyi létesítményeknek, várótermeknek és szállodai előcsarnokoknak szánt kollekció. 

Bármely térbeosztásba beiktatható: egy független hely mobil munkához, egy tér beszélgetések és értekezletek lebonyolításához, a nyugalom szigete nagy és zsúfolt helyeken vagy ülősor a szűk folyosókon. 

LETÖLTÉSEK:

Katalógus

Technikai adatlap

 

Árajánlat kérés