Sancal Alpino

A legkellemesebb módja a hétköznapok rutinjának és a vele járó feszültség hátrahagyásának, ha visszatérünk a természetbe feltöltődni és pihenni.

Rafa García lelkes kerékpáros lévén legújabb alkotásának, az Alpinonak ötlete is tekerés közben fogant meg gondolataiban. A tervező ezt a moduláris kanapét azzal a felszabadult érzéssel töltötte meg, amit akkor tapasztal, ha a szabadban lehet. Ezért is lett a bútor olyan, akár csak egy meghitt, otthoni menedék.

A lábazat és a háttámla párnáinak puha csúcsai úgy fedik egymást, akár a hegyvonulatok. A háttámla kényelmesen hozzásimul a fejhez, ideális maratoni sorozat nézéshez, olvasáshoz vagy szunyókáláshoz egy vidéki séta után.

Az egyszerű és békés dizájn nem lenne az igazi a bonyolult szerkezet nélkül, mely a karfa és a vékony, mégis puha háttámlákat teszi egyedivé.

Rafa számos lehetőséget kínál a kompozíciók személyre szabására. A karfa lebegő része mintha csak leterített takaró lenne. Négy különböző típusú puff kapható, melyek akár háttámla nélküli ülőhelyként, sarkokat kialakítva egységesíthetik a kompozíciót vagy egyszerűen egyedülálló ottománként is használhatók. A modulok összeilleszthetők beleértve a díványt és a sarokelemeket.

A Sancal terjedelmes textil kollekciójának köszönhetően az Alpino testreszabása még egy dimenzióval bővül, a karcsú tölgyfa lábak lakkozásának gazdag színpalettáját nem is említve.

 

LETÖLTÉSEK:

Technikai adatlap

AutoCAD

3DS

Árajánlat kérés