Sancal Boomerang

Habár skandináv stílusú, a Boomerang az azonos elnevezésű ausztrál eszközt idézi, mely formája a Sancal termékének gerincét képezi.

A termékcsalád egy székkel és egy előfeltétellel indult: olyan termék legyen, mely mind ergonomikus és esztétikus, valamint könnyen használhatják a mozgási problémával rendelkezők is. Quim Larrea és a csapata miután ezt megfogadták, elkezdtek ötleteket gyűjteni, hogy pontosan milyen formájú kartámasz az, mely ezt mindet teljesíteni tudja, mégis kivételesen erős. Az inspirációjukat a boomerang adata, mely nevét kölcsönözte. Ez a letisztult, egyszerű forma aprólékos munkálatokon esett át, hogy elérje a tökéletes íveit és viaszszerű megmunkálását, mely klasszikus skandináv dizájnt képvisel.

 

BOOMERANG CHILL

Az eredeti Boomerang fotel azonnali sikert aratott, így alacsonyabb és szélesebb ülések hozzáadásával megalkották a Boomerang Chillt, mely kielégíti a nagyközönség igényeit. A szék hírneve túlmutat a bestseller választáson és a kritikusok általi elismertségen, hiszen finalista lett a Delta Awards díjátadón és kiválasztották a Designpreis of Germany versenyen.

A idősek otthonaitól a fiatalok tetőteréig, a könyvtárakon és egyéb közösségi tereken át, a Boomerang bizonyította, hogy egy, a Sancal legrugalmasabb termékei közül.

 

LETÖLTÉSEK:

Technikai adatlap

AutoCAD

3DS

Árajánlat kérés