Sancal Click

A Click az Estudio Sancal remek ötlete. Toni J. Castañonak, miközben az autója fejtámláit állította, villanykörteként villant be az agyába az ötlet. Az autóiparban használatos, egyszerű szerkezetet felhasználva a stúdió egy nagyon változékony üléscsaládot hozott létre.

A Click könnyedsége és kicsi helyigénye kulcsfontosságú szerepet játszik a sokoldalúságában, akárcsak a kirobbanó sikerében. Ez a család remek kiegészítője elő-, vagy közösségi tereknek, turistaapartmanoknak vagy második otthonoknak. A szófákról és a személyre szabható kompozíciókról fontos elmondani – melyek vidám kartámaszokkal és praktikus asztalokkal feldobhatók -, hogy fotelekké vagy kisebb modulokká alakíthatók, így tökéletes képet alkotnak egy bárban vagy kávézóban is.

Ez a vonzó és praktikus kialakítás puha, íves és hátpárnákkal rendelkezik. Senki sem hinné, hogy ez a Sancal első „flat-pack” szófája.  Ez a figyelemre méltó tulajdonság csökkenti a szállítás környezetszennyező hatásait a csökkentett méretű csomagolásnak köszönhetően. Egyszerű összeszerelési rendszer, már a neve is sugallja, hogy egyszerű, akárcsak az elemek összekattintása.

A textilek és bőr huzatok széles választéka, a elektromos elosztó beszerelési lehetőségével, egy rendkívül különleges modellt hoznak létre.

 

LETÖLTÉSEK:

Technikai adatlap

AutoCAD

Revit/BIM

3DS

Árajánlat kérés