Sancal Deep

A Deep egy Rafa García által terevezett moduláris üléscsalád. Az ésszerű tervezésnek köszönhetően olyan kialakítása van, hogy kompromisszumok nélküli kényelmet biztosítson, miközben a lehető legkisebb helyet foglalja el. Ezzel a dizájnnal Rafa megerősíti a Sancal katalógusának kortárs oldalát és demonstrálja, hogy az egyszerűségnek nem kell a luxus ellentétének lennie.

A dobozszerű külső szabályos szögei és egyenes vonalai védelmet képeznek a belső rész számára, akár csak egy kupola. Az ülés szerkezete olyan szögben áll, hogy eltűnni látszik, miközben továbbra is támaszt és erőt ad.  A párnázott borítás egy biccentés a racionalizmus irányába, mely szeparálása lehetővé teszi a párnázott szerkezet láthatóságát.

A Deep egy a Sancal legadaptívabb termékei közül. A moduláris elemek széles választékának köszönhető, hogy számos belső tér kiegészítő elemeként szolgálnak.

A párnák, mint kiegészítők, a szófa személyre szabására is használhatók, a felhasználó ergonómiai és esztétikai szükségleteihez alkalmazkodva. Extra párnák terjedelmes kínálata áll rendelkezésre az ülés mélységének változtatására. A kar-és deréktámasztó párnák kombinálhatók a stólaszerű párnákkal, melyek a Deep megjelenésének lehetőségeit végtelenítik.

 

LETÖLTÉSEK:

Technikai adatlap

AutoCAD

Revit/BIM

3DS

Árajánlat kérés