Sancal Elle

Rafa García legújabb gyármánya több verzióban is elérhető. A legkényelmesebb kétségkívül a füles fotel. A másik két verzió a klubfotel és a vezetői szék, a Sancal első dizánja ebben a kategóriában.

Minden típus konfigurációk és burkolatok széles választékában elérhető, legyen szó munkáról vagy pihenésről, irodai vagy otthoni környezetben. A terméket változatosabbá teszi a fém elemek 16 színből álló lakkozási palettája, valamint a kárpitozás, mely melegséggel és kidolgozottsággal tölti meg a terméket. Az Elle bármilyen belső térhez igazítható.

A füles fotelekhez négyágú lábcsillag is választható. Ez a forgó mechanika automatikusan visszafordul az alapállásába, valamint billenthető és egy gomb segítségével fixálható. Alternatívaként szánkólábas vagy kartámaszos és négylábú kivitelben is elérhető.

A kárpitozott központi láb választása plusz dimenziót ad a térnek, kifejezetten ehhez a verzióhoz tervezve, akár kárpitozott kartámaszokkal is. A beépített karokkal ellátott négylábú szerkezeten kívül az összes többi konfiguráció elérhető fém- vagy kárpitozott kartámasszal is. A termékcsaládot a magas és széles háttámla jellemzi, melyet megerősítettek a derékrésznél, így remekül alkalmazkodik a hát felső részéhez.

A kifinomultabb szövethasználat, mint például a bársony és a semlegesebb árnyalatú bőr segít az elegáns és lágy hangulat megteremtésében. Miközben az élénkebb színpalettából választott termékek fiatalos és meghökkentő környezetet hoznak létre.

 

LETÖLTÉSEK:

Technikai adatlap

AutoCAD

Revit/BIM

3DS

Árajánlat kérés