Sancal Mullit

Szeretsz belesimulni a puha és megnyugtató párnákba? Mi lenne, ha ugyanilyen érzést keltene egy szék?

A „párna lábak” őrületes ötlete vette rá Yonoht, hogy feltűrje az ingujját és munkához lásson. Foglalatosságának eredménye a Mullit lett, azaz egy szék egyszerű, mégis formális dizájnnal. Arányai tökéletes egyensúlyban vannak egymással, amely a hangsúlyos ülőlapnak és háttámlának, valamint a lábak könnyedségének köszönhető. Hívogató megjelenése arra készteti a szemlélőt, hogy beleüljön és megtapasztalja ezt a kellemes érzést.

A szék változatosságát a textilek és lábak széles választéka biztosítja: fogpiszkálószerű falábak, minimalista fémlábak vagy akár retro elektrolitos fémbevonat. A legújabb kiegészítés egy ötágú lábcsillaggal felszerelt forgó változat, mely a paletta színei alapján lakkozható.

„A Mullitnál az esztétika és a kényelem kombinációjára törekedtünk. A széket azzal a komfortos érzéssel akartunk valahogy felruházni, amit egy párnán ülve tapasztalunk anélkül, hogy az ergonómiai szükségleteket elveszítenénk. A térfogat és a súly vizuális hatást nyújt ennek a rendkívül gyakorlatias széknek a felépítésében.”

 

LETÖLTÉSEK:

Technikai adatlap

AutoCAD

Revit/BIM

3DS

Árajánlat kérés