Sancal Next Stop

A Next Stop egy végtelen moduláris szófaprogram, melyet a Sancal a neves tervezővel, Luca Nichetto-val együttműködve fejlesztett. A tervező az üléshez és a hátpárnákhoz a vonatülések szimmetriájából és az M3 megvilágításából merítette az inspirációját.

A Next Stop egy forradalmian új anyagot mutat be, a Zerot, melyet kifejezetten a Marie Louise Rosholm társaságában végzett kollaborációra alkottak. A gyapjúból készült textilben a legszofisztikáltabb technológiát alkalmazták, hogy a méretre szabott huzat látszólag ne tartalmazzon varratokat vagy felesleges részeket. Összesen öt, kétszínű választási lehetőség van, melyek kötött dzsörzére emlékeztetnek.

A Next Stop háromrészes, textilhuzatos ülőpárnákból álló rendszeren alapul, melyek többszöröseivel hosszabb vagy rövidebb szófák alakíthatók ki. Kartámaszok hozzáadásával két-vagy háromszemélyes szófa vagy fotel is készíthető. Egyes beállítások a szerkezet egy részét szabadon hagyják, hogy azok asztalként is hasznosíthatók legyenek. Puffok két méretben vagy további kisasztalok rögzíthetők a termék közepére, végére vagy a sarkokra.

Az acélszerkezet fekete vagy króm kivitelben, texturált epoxi bevonattal kapható.

Az asztal, az ülés és a háttámla furnérlemezei elérhetők kőrisfából készítve, mely a Sancal skálája alapján színezhető.

A termékcsalád kialakításának köszönhetően finom, szofisztikált benyomást keltenek az előterekben, várótermekben és közösségi terekben, mellyel a metróállomásokon található padok szerény stílusára emlékeztetnek.

 

LETÖLTÉSEK:

Technikai adatlap

AutoCAD

Revit/BIM

3DS

Árajánlat kérés