Sancal Rew

Rafa García ezen műve elképesztően sokoldalú. A modell a szó szoros értelmében funkcionálisan változékony, hiszen a kombinációk széles választéka szinte bármilyen konfigurációt lehetővé tesz.

Pihenj! A REW fotelek és kanapék nyugodt, meghitt és igazán kényelmes helyet biztosítanak. A szemrevaló párnák teszik teljessé a képet, melyekben az otthonosság a legújabb trendek találkoznak. 

Egyél! A “tápláló” résznek számos pad megfelel, ezek ülőmagassága úgy lett kialakítva, hogy bármely asztalhoz megfeleljenek. Ez a verzió ülő-, valamint háttámlához tartozó párnázattal is rendelkezik, teljeskörű kényelmet garantálva.Az oldalirányú érkezést könnyíti, hogy a kar részek rövidebbek, azaz nem lógnak túl az ülésnél. 

Dolgozz! Az olyan nyitott munkaterületeken, ahol szükség van egy kis magánéletre, a magas háttámla és a karfa biztosítja a kellő elszigeteltséget a roppant koncentrációt igénylő feladatok elvégzéséhez vagy a magánjellegű beszélgetésekhez. Önmagában nem egy jó akusztikával felszerelt termék, de a kárpitozottságának köszönhetően jól elnyeli a környezeti zajokat, így bátran használható irodákban, nyilvános területeken.

A Room konfiguráció lehetővé teszi az eredményes térelosztást azáltal, hogy az osztatlan helyiségekben  kisebb tárgyalótereket hoz létre, építkezési folyamatoktól mentesen. A kanapé felépítésének köszönhetően remek helyéül szolgál a kényelmes és informális társalgásoknak a nagy irodákban vagy a közösségi tereken, míg a padokkal bokszok alakíthatók ki éttermekben, kávézókban. A REW idomul minden projekt esztétikai igényéhez, ezt azzal az opcióval kiegészítve, hogy egy termék két szövetes részt is tartalmaz (egyet párnaként, egyet pedig a szerkezet többi részeként). A lábak fekete epoxi bevonatú acélból és kőrisfából állnak, melyek színe számos opció közül választható.

 

Árajánlat kérés