Sancal Tapis

A Tapís egy Isaac Piñeiro által tervezett paravánrendszer és akusztikai megoldás. A mikroépítészeti termék egy funkcionális, esztétikus és dinamikus utat mutat az új terek berendezésére építési munkák igénybevétele nélkül.

A széles, nyitott talp trend volt a belsőépítészetben. Az új normával azonban egy rugalmasabb és dinamikusabb megoldásra volt szükség a szociális távolságtartásra és a visszhangzás csökkentésére az irodákban, hotelekben, éttermekben.

Az irodai paravánok szintén divatba jöttek megint, habár egy sokkal rugalmasabb kivitelben, szükség szerint felszerelhetők, mozgathatók vagy áthelyezhetők anélkül, hogy a tér eredeti belső felépítési dizájnját megváltoztatnák.

Isaac Piñeiro ezt a mobilitást a csuklós kapcsolatok aktív használatával érte el. Akárcsak a kettes panelcsuklónál, a T-alakú csatlakozás három panelhez, az X-alakú négyhez passzol. Az egységeket egyszerűen összekapcsolva vagy egymáshoz igazítva tulajdonképpen egy végtelen elrendezési minta válik lehetővé.

A tervezés elsődleges célja az volt, hogy kárpitozott, akusztikus paravánokat hozzanak létre, mely kárpitok széles választékával elérhető. Az egyéb paravánok alternatíváival ellentétben, melyek burkolatok szempontjából limitált választási lehetőséget biztosítanak, a Tapís megkönnyíti a tervezők és belsőépítészek munkáját azzal, hogy könnyebben találnak projektjükhöz illő terméket.

A Tapís egy lépéssel előrébb jár. A szöveteket keveri a panel mindkét oldalán, miközben a varratok diszkréten és szimmetrikusan futnak végig a termék oldalain vagy a textilek aszimmetrikusan, a panelek közepétől elbillentve, ott összevarrva is kérhetők.

A mai világban a Tapís végtelen lehetőségei remek megoldásként szolgálnak a változó igények kielégítésére. A Sancal hagyományos textíliái mellett, a könnyebben tisztítható opciókat is beleértve, átlátszó, celluláris polikarbonát alternatíva is megtalálható.

Egy mértékletes, egyszerű dizájn, mellyel a Tapís nem csak a diszkrét, békés textíliákkal egyesíthető, hanem élénk színű anyagokkal és textúrákkal, a legváltozatosabb stílusok elérése érdekében. A fémes részek lakkjainak sokfélesége szintén megsokszorozza a kombinációkat és biztosítja az egyedi dizájn lehetőségét.

A paneleket, melyek három magasságban és két hosszban elérhetők, könnyű összeszerelni. A könnyű, mozgatható megoldás nem csak a privát és a bizalmas sarkok kialakításával formálja a teret, hanem a megfelelő anyagok használatával hangelnyelő paravánokká alakíthatók, melyek javítják az akusztikai tulajdonságokat a zaj és a visszhang elnyelésével.

Árajánlat kérés