Sancal Tartana

Isaac Piñeiro, a Nadadora Stúdió munkatársa az iparosodás utáni termékének inspirációjául az iparosodás előtti korszak szolgált. A spanyol „tartana” szó egy kétkerekű, kupolás kocsinak felel meg. A Sancal modernkori Tartana-ja egy akusztikus kupolához hasonlóan, egy új termék, mely célja a védelem és a privát szféra megőrzése, mely után epedezünk a nyílt tereken.

A kellemes anyaghasználat segít a nyugalmas atmoszféra megteremtésében: a szerkezet kőris, a szövet pedig habbal laminált kétszínű filc. Három változatban is elérhető: szürke/tengerészkék, mokka/bor, valamint bézs/lime. Mindkét oldalnak megvannak a maga akusztikus tulajdonságai, ennek köszönhetően az elhelyezése variálható és különböző színvariációk teremthetők.

A szövet háromrétegű felépítése optimalizálja a termék hangelnyelő képességét. A szerkezet két méretben is elérhető: 150cm x 202cm és 298cm x 202cm. A szövetek külön rendelhetők és két hosszúságban kaphatók: XL vagy XS. Minden terméken, a szélességétől függetlenül, két szövet számára van hely – amelyek lehetnek azonos vagy különböző hosszúságúak is. Az XL anyag 44, míg az XS anyag 24 centiméter túlnyúlással rendelkezik. Habár a Nadadora a természetes, selyemszürke vagy antracitfoltos festést ajánl a szürke/tengerészkék, valamint természetes vagy dió a mokka/bor és természetes vagy selyemszürke a bézs/lime termékekhez, a fa szerkezetű kollekció a stúdió palettaszíneinek bármelyikére pácolható.

LETÖLTÉSEK:

Technikai adatlap

AutoCAD

Revit/BIM

3DS

 

 

Árajánlat kérés