Sancal Vestige

Az idő múlása egy elem, amely úgy hagy nyomot maga mögött a múltban, hogy közben az anyagi létet formálja. A Note Studio egy olyan asztalokból álló termékcsaládot hozott létre, ami az ősi civilizációk építészeti elemeit idézi fel, melyeket elmosott az idő pora.

Az építészeti alapokat egy téglalap alakú blokk adja, melynek felső részéből egy hengeres rész hiányzik. Az edzett üveglap könnyeden támaszkodik a geometriai formák metszéspontja által feltárt finom vonalakon. Igazi esztétikai remek, mely az erőt és a szépséget egyszerű módon mutatja be.

A lábak mind felépítésükben, mind esztétikájukban kiemelkedők. Az üveglap pezsgős árnyalataival kombinálva a Note a vadonatúj Menta, Lavanda és Calabaza pácokat választotta az alap kőrisfa változatához, valamint ajánlja klasszikus Nogal és Cerezo színeket is.

A Tarkett-ből származó iQ is új szerepet kapott a láb burkolatának alternatívájaként: extrém erős védelem, melyet általában padlón és falakon használnak. Az asztal Note által kifejlesztett színét Marino-nak hívják, mely egy mélykék pettyes, márványozott minta.

Ezenfelül alternatívaként lehet lakkozott felületek közül is választani, ezek extra matt felülete és az asztallap tükrössége kontrasztos megjelenést kölcsönöz az asztalnak.

Míg a kisasztalok három különböző asztallappal elérhetők, legyen az üveg, pácolt fa vagy lakkozott MDF, az étkezőasztalokat csak üveggel lehet kapni.

Árajánlat kérés