Néhány szó

rólunk

A PoziTeam több mint 10 éve foglalkozik irodai, kereskedelmi és vendéglátóipari terek komplett bútorozásával.

Tudjuk, hogy minden megkeresés mögött egy teljesen egyedi, unikális igényekkel rendelkező ember vagy szervezet áll. Éppen ezért kiemelten fontosnak tartjuk, hogy Ügyfeleinknek mindig személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk „kalap-megoldások” helyett. Ennek előfeltétele a kíváncsiság, a nyitottság és az empátia, melyek hozzáállásunk alapjait képezik.

Folyamatainkat nyílt, átlátható kommunikáció és folyamatos iteráció hatja át, mindig az adott ügyfélre fókuszálva. Megoldásainkat csapatunk és partnereink magas szakmai tudásának, piaci- és trendismeretének felhasználásával
dolgozzuk ki. Nem veszítjük szem elől a tényt, hogy a bútorozás általában csak egy kis szelete egy komplex átalakulási folyamatnak, melynek végeredménye egy új munkakörnyezet a munkavállalók számára.

A projektek során meghozott döntések sok ember felhasználói élményére lesznek hatással, ezt pedig csak felelősségteljesen lehet kezelni. Ennek egyik alapeleme a folyamatos szakmai fejlődés, ezért csapatunk rendszeresen vesz részt továbbképzéseken, tréningeken, hogy mindig naprakészen tudjuk bemutatni a legújabb ergonómiai-, technológiai- és design-fejlesztéseket, trendeket.
Megoldásaink nem nélkülözik a kreativitást és a rugalmasságot. Végül, de nem utolsó sorban a fenntartható fejlődés, környezetünk védelme fontos számunkra, kiemelt gyártóink ezügyben is élen járnak.

Filozófiánk

Szem előtt tartva mind az egyént, mind a vállalati célkitűzéseket, olyan munkaterek kialakítására törekszünk, amelyek funkcionálisak, komfortosak és esztétikusak.

Hisszük, hogy a professzionálisan átgondolt, megtervezett és berendezett terek pozitív élettani hatással bírnak, növelik a motivációt és a munkatársak hatékonyságát. Projektjeink során törekszünk Ügyfeleink – és igényeik – minél mélyrehatóbb megismerésére, hogy a lehető legszemélyre szabottabb MEGOLDÁST nyújthassuk számukra. Tevékenységünket a környezetvédelem legmesszemenőbb figyelembevétel folytatjuk.

partnereink

Gyártóinkat és szolgáltató partnereinket körültekintően választjuk ki ügyelve arra, hogy ők is a magukénak érezzék azokat az értékeket, melyekben mi is hiszünk. A legmagasabb minőséget és a környezettudatosságot tanusítványaik garantálják. Valamennyien a környezetvédelem és a fenntarthatóság elkötelezett hívei.

Árajánlat kérés